logo_revata_mobil

Frukostseminarium 12/12 

Denna vecka kommer betänkandet från 3:12-utredningen med förslag om skärpta regler kring utdelning och kapitalvinster för delägare i fåmansföretag. Vad innebär detta och vilka förändringar bör du som fåmansföretagare vara förberedd på? 
 
På vårt frukostseminarium kommer skattekonsult Fredrik Uusitalo att gå igenom förslaget och hur det kan påverka dig som delägare och vad du bör tänka på framöver. Du får en presentation av innehållet i utredningen och av vilka förändringar som kommer gällande fåmansföretagsregler framöver.
 
Plats: Elite Hotel Mimer Umeå
Datum: 12 december 2016
Tid: Kl 8.00 – 9.30
 
Välkommen med din anmälan senast den 11 november till din redovisningskonsult/revisor hos Revata eller via mail: info@revata.se.
Antalet platser är begränsat.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter